Facebook-pagina’s ontwerpen met Cool Mojito

28 Feb

Via Facebook kunt u erg eenvoudig pagina’s aanmaken voor uw vereniging, hobby, idool, bedrijf enzovoorts. Het grootste nadeel is dat de vormgeving erg saai en standaard is. Verder dan prikbordberichten, statussen en foto’s op witte achtergrond komt u niet. Tenzij u met Cool Mojito aan de slag gaat.

 

1. Thema kiezen

Surf naar Cool Mojito. Om gebruik te maken van de gratis dienst moet u zich wel eerst even registreren. Klik op Sign up FREE om verder te gaan. Cool Mojito vraagt vervolgens toestemming tot uw Facebook-gegevens. Deze toestemming is noodzakelijk om de dienst te kunnen gebruiken. Klik op Toestaan om verder te gaan. U wordt nu doorverwezen naar de startpagina van de ontwerpmodus. Klik op Create New Page om een nieuwe pagina aan te maken. Geef uw pagina in het dialoogvenster een paginanaam, kies een categorie en klik op Add Page. Vervolgens moet u een sjabloon kiezen. Cool Mojito biedt tientallen kant-en-klare sjablonen aan waarmee u erg snel een fraaie Facebook-pagina kunt maken. De sjablonen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën: Business, Religion, Non Profit, Education, Video,Store en Campaign. Via All Themes krijgt u alle beschikbare sjablonen in één keer te zien. Kies een sjabloon met een vormgeving die u mooi vindt of kies Blank Theme als u met een maagdelijk wit vel wilt starten. read more

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: